KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

MÜJDEYİ BAKAN VERDİ

07 Haziran Milletvekilliği seçimleri kapsamında Bolu İl ve İlçelerini ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner YILDIZ ‘ın ilk durağı Gerede İlçemize oldu. Gerede ziyaretini tamamladıktan sonra saat 15.30’da Dörtdivan'a geçen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner YILDIZ, Dörtdivan Belediyesini ziyaret ettikten sonra, belediye önünde toplanan kalabalığa hitap etti. Dörtdivan'a doğalgaz geleceğinin müjdesini verdi 

 ENERJİ BAKANI   TANER YILDIZ DÖRTDİVAN’DA

Enerji Bakanı   Taner Yıldız, kalabalık bir Dörtdivanlı Konvoyu tarafından otoban köprüsü Gerede mevkiinde karşılandı. Burada aracından inen Taner Yıldız, kendisini karşılamaya gelenlerle selamlaştıktan sonra konvoy eşliğinde Dörtdivan ilçe merkezine hareket etti.

 

 

Dörtdivan’da da sevgi gösterileriyle karşılanan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner YILDIZ’ın ilk ziyareti Dörtdivan Belediyesine oldu.

Başkanımız Hasan Uzunoğlu tarafında belediye girişinde çiçekle karşılanan Taner Yıldız ‘ın ziyaretine Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ile birlikte Bolu Ak Parti Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Mehmet Emin Güz de eşlik etti. Dörtdivan Belediyesi’ndeki ziyaret sırasında Dörtdivan Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Sezgin, Dursun Fidan ve Ak Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Şahin Serin de hazır bulundu.

Dörtdivan Belediye’sinde Bakanımız Sayın Taner YILDIZ’a Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu tarafından brifing verildi ve isteklerde bulunuldu. Taner YILDIZ daha sonra Belediye önünde kendisini bekleyen kalabalık bir halk topluluğuna hitap etti.

Konuşmasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan YILDIZ, 7 Haziran seçimleri’nde Dörtdivan’lılardan Başbakanımız ve Bolu Milletvekili adaylarına destek istedi. Taner YILDIZ konuşmasında Dörtdivan’a Doğal Gaz geleceğinin müjdesini verdi. Bu konuda İl Başkanımızın, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın yoğun çabası neticesinde Gerede ilçemizden sonra Yeniçağa ve Dörtdivan’a da Doğal Gaz’a kavuşacağının müjdesini veriyorum dedi. Konuşmasına devam eden Bakan YILDIZ, Bolu’nun 3 milletvekili çıkarması halinde 4’üncü milletvekiliniz de ben olacağım. Dörtdivan’a Yüksekokul gelmesi içinde konunun takipçisi olacağının sözünü verdi. Daha sonra Başkanımız Hasan Uzunoğlu tarafından Taner YILDIZ’a Dörtdivan’ımıza ait köy ürünleri sepetini hediye etti. Bakan YILDIZ daha sonra Belediye başkanımız ve ilçe sakinlerinin göstermiş olduğu misafirperverlikten memnun kaldığını belirterek  Yeniçağa’ya hareket etmek üzere Dörtdivan’dan ayrıldı.


Haber tarihi: 08 / 05 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: BAŞKAN MAHALLE ZİYARETİNDE




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)















Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 812437
Aktif: 8
Bugün: 121
Dün: 768
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal