Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

ÜLKER ŞİRKETLER GRUBU DÖRTDİVAN'DA

ÜLKER ŞİRKETLER GRUBU DÖRTDİVAN'DA

Ülker Aytaç Şirketler Grubu Dörtdivan'da yatırım yapmak için kolları sıvadı.

Ülker Şirket Grubunun Sahibi Murat Ülker'in Müdürleri Dörtdivan da yatırım yapmak üzere Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu'nu Makamında ziyaret ettiler.

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu'nu Makamında ziyaret eden Ülker Şirketler grup sahibi Murat Ülker'in Danışmanı Çerkeş Aytaç'ın Sorumlularından Kadir Gümüştaş, Mali İşler Direktörü Mustafa Hilmi Tunç, Üretim Direktörü Emin Çalışkan, Et ve Yem Satın Alma Grup Müdürü Mehmet Uğur İnci, Dörtdivan Çerçevenin sahibi Abdullah Başaran, Dörtdivan ilçesi için büyük yatırımlar yapacaklarını ve Belediye Başkanının desteklerini istediler. Başkan Uzunoğlu "kurulacak tesisler için şahsı ve Belediye adına tüm imkanları ile destek olacağını belirtti."

Dörtdivan'da Aytaç, Ziraat Bankası, ve üretici arasında gerçekleştirilecek olan sözleşmeli besicilik üretimi yapılacak. Üretim için Dörtdivan Ziraat Bankası, Aytaç ve Üretici firma arasında Protokol imzalanacak. Bu Protokolle Ziraat Bankası üreticinin finansal ihtiyacınıda karşılayacak. Aytaç ise besi süresi tamamlanan besi büyük baş sığırı alarak kesimhanelerinde keserek üreticinin parasını hesabına aktaracak.

Dörtdivan çerçevenin sahibi Adullah Başaran İleçemizde kurulacak olan Aytaç Şirketi ile etlik damızlık tavuk kümeslerini inşa edecek. Bu kümeslerden üretilen yumurtalar Aytaç tarafından satın alınacak. Ayrıca şirket Dörtdivan'da kuluçka tesisi yatırımını da planlıyor.

 

 

 

 

Haber tarihi: 07 / 08 / 2014
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: TEŞEKKÜRLER DÖRTDİVAN
Sonraki: UZUNOĞLU MAHALLE SAKİNLERİ İLE BAYRAMLAŞTI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)










Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 799417
Aktif: 14
Bugün: 309
Dün: 562
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal