Dörtdivan Köroğlu Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (DİVANKAV) ve Dörtdivan Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanımız Hamza EFE'ye ziyaret

Dörtdivanımızın değerli sivil toplum kuruluşları Dörtdivan Köroğlu Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (DİVANKAV) ve Dörtdivan Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanımız Hamza EFE'yi makamında ziyaret ederek hediye takdiminde bulundular. Görüşmede her dönemden farklı olarak ilçemize hizmet ve eserler kazandırmak için çok sıkı bir işbirliği içinde olunması teyit edildi. Birlik ve beraberliğimiz ve bu memlekete olan hizmet aşkımızın ortak paydalarımız olduğu vurgusu yapıldı. Bu işbirliği ve beraberliğin ilk icraatı olarak önümüzdeki Ramazan ayında DİVANKAV ve Dörtdivan Derneği öncülüğünde ilçemiz meydanında bütün halkımıza hitap edecek büyük bir iftar programının düzenlenmesine karar verildi.

Başkanımız Hamza EFE; bu güzide kuruluşlarımızın ziyaretleri bizleri onurlandırdığını, halkımızı iftar sofrasında bir araya getirecek olan bu programın şimdiden hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, Dörtdivanımızın tanıtımına, çocuklarımızın eğitimine, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine şu zamana kadar büyük katkıları olan bu kuruluşlarımızın başımızın tacı olduğunu ifade etti. Dörtdivan Belediyesi olarak bundan sonra güçlü bir Dörtdivan toplumunun gereği olarak bu sivil toplum kuruluşlarımız ile kol kola ve omuz omuza hareket edileceği Başkanımız EFE tarafından kararlılıkla vurgulandı, DİVANKAV ve Dörtdivan Derneğine kurumsal destek sağlanması ve faaliyetlerinin desteklenmesi noktasında her türlü iradenin ortaya koyulacağı ifade edildi.

Ziyaret tebrik ve teşekkür konuşmalarından sonra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber tarihi: 19 / 04 / 2019

Sonraki: Ayşe İLBİLGİ vefat etti. 16.04.2019