DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ İLAN METNİ İÇİN...           • Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması metnine ulaş...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI ...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ....           • Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alımı İlanı   Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alım İlanına Ulaşmak İ&cced...           • İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   İmar Plan Notlarında Düzenleme Yapılmasına İlişkin İmar Değişikliğinin Açıklam...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ....           • KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Bayram geleceğe umutla bakmamıza vesile oluyor.

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak. Dörtdivanlıların Kurban Bayramını kutladı.

Başkanımız Uzunoğlu, "Dörtdivan her alanda gelişmeye devam ediyor. Güzel ilçemizin bugün dünden çok daha iyi konumda, yarın bu günden daha iyi durumda olacak. Bayramlar birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiren özel günlerdir. Bu günleri fırsat bilip, Dörtdivan’ımızı daha da ileriye taşıyabilmek için güç birliği yapmalıyız. Biz hizmet odaklı siyaset anlayışı ile hareket ediyoruz. İlçemize ne kazandırabiliriz onun hesabını yapıyoruz. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalıyız. Hoşgörü barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının tüm İslam Alemine, Ulusumuza, Ülkemize, Dünyamıza ve Tüm İnsanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diler."

Sevgi ve Selamlarımı Sunarım.

                                                                  Hasan Uzunoğlu

                                                          Dörtdivan Belediye Başkanı

Haber tarihi: 02 / 10 / 2014
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: DÖRTDİVAN'DA BAYRAMLAŞMA
Sonraki: BAŞKANDAN ANKARA ÇIKARMASI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 899268
Aktif: 34
Bugün: 247
Dün: 449
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal