Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

VALİ BARUŞ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

VALİ BARUŞ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

 

Bolu Valisi Aydın Baruş, Dörtdivan Kaymakamını, Belediye Başkanımızı makamlarında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında brifing aldı. Vali Baruş, Esnafları da ziyaret edip, yapımı devam eden hükümet konağında incelemelerde bulundu.

 

 

Dörtdivan ziyaretinde ilk olarak ilçe Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Baruş'u Kaymakamlık girişinde İlçe Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz ve ilçe müdürleri karşıladı.

Vali Baruş ilk olarak İlçe Kaymakamı Korkmaz'dan ilçenin ekonomik yapısı hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu'nu ziyaret eden Vali Baruş burada da Başkan Uzunoğlu'ndan, belediyenin yürütülen projeler ve çalışmaları ile ilgili geniş kapsamlı brifing aldı. Başkan Uzunoğlu ziyaret anısına Vali Baruş’a ilçe merkezindeki Köroğlu heykelinin de bulunduğu alanı gösteren bir fotoğraf ve köy ürünleri hediye etti.

Vali Aydın Baruş daha sonra ise esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçenin merkezinde bulunan iş yerlerindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini iletti. Vali Baruş, ilçe esnaflarını gezerken bir çay ocağının önünde oturan vatandaşların daveti üzerine çay ocağında bulunan vatandaşlar ile birlikte çay içerek sohbet etti.

Vali Baruş, esnaf gezisinin ardından yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatını gezdi ve buranın son durumu ile ilgili bilgiler aldı.

 

 

 

Haber tarihi: 03 / 04 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: MÜZE HAZIRLIKLARI BAŞLADI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)























Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 799590
Aktif: 10
Bugün: 562
Dün: 562
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal