DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ İLAN METNİ İÇİN...           • Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması metnine ulaş...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI ...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ....           • Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alımı İlanı   Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alım İlanına Ulaşmak İ&cced...           • İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   İmar Plan Notlarında Düzenleme Yapılmasına İlişkin İmar Değişikliğinin Açıklam...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ....           • KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

KAYMAKAM KORKMAZ?A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

KORKMAZ’A VEDA

Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz'ın tayini Isparta Valiliğine çıktı. Kaymakam Korkmaz Dörtdivan'a veda ediyor. Başkanımız Uzunoğlu, Dörtdivan Protokolü ve Daire Amirleri, Kaymakam Korkmaz'ın veda yemeğine katıldı. 

KAYMAKAM KORKMAZ’A VEDA YEMEĞİ
Isparta Valiliğine tayini çıkan Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Korkmaz’a veda yemeği verildi. 
Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen veda yemeğine; Kaymakamımız Fatih Sultan Han Korkmaz, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Karnizon Komutanı, İl Genel Meclis Üyeleri Dursun Fidan ve Ömer Sezgin,  İlçe Milli Eğitim Müdürü, Daire Amirleri, Okul Müdürleri ve öğretmenler, Köy ve Mahalle Muhtarları ile Kaymakamlık çalışanları katıldı.

Kaymakam Korkmaz İlçemize veda etti 

Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz yaptığı veda konuşmasında; “Dörtdivan kendi halinde Bolu’nun şirin bir ilçesi. Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler Kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte Dörtdivan ve Dörtdivanlılar için bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Hepinize teşekkür ediyorum. Gelecek Kaymakam arkadaşımızla da uyum içinde çalışacaksınız biliyorum. Hepinize teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim” dedi. 


Başkanımız Uzunoğlu teşekkür ederek, hediyeler verdi

Belediye Başkanımız  Hasan Uzunoğlu, İlçe Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz beyin veda yemeğinde yaptığı konuşmada; “Sayın Kaymakamımız Dörtdivan için elinden gelen gayreti gösterdi. Uyum içinde çalışmalarımızı yürüttük. Bundan sonraki görev yerlerindeki çalışmalarında ve hayat boyu başarılar dilerim. Yeni görevinin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.
Veda yemeği sonrası Başkan Hasan Uzunoğlu hizmetlerinden dolayı Fatih Sultan Han Korkmaz’a günün anlam ve önemine binaen Dörtdivan'ın simgesi Köroğlu Heykelinin tablosunu hediye etti.

Haber tarihi: 07 / 04 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: DÖRTDİVAN DA ARAZİLER TOPLULAŞTIRILIYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 899362
Aktif: 76
Bugün: 397
Dün: 449
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal