DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ İLAN METNİ İÇİN...           • Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması metnine ulaş...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI ...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ....           • Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alımı İlanı   Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alım İlanına Ulaşmak İ&cced...           • İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   İmar Plan Notlarında Düzenleme Yapılmasına İlişkin İmar Değişikliğinin Açıklam...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ....           • KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

DÖRTDİVAN'LI GİRİŞİMCİ KADINLAR ALTIN KÖYDE

GİRİŞİMCİ KADINLAR ALTIN KÖYDE 

Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu'nun desteklediği  Dörtdivanlı Girişimci Kadınlar, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin daveti üzere Ankara’ya gittiler.Dörtdivan da, Dörtdivan Belediyesi ile KOSGEB’in düzenlediği Girişimcilik Kursuna katılan Kadınlar Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi makamında ziyaret ettiler ve Türkiye de ilk olan Altın Köy Açık Hava Müzesini gezdiler.

 Dörtdivanlı Girişimci Kadınları Altındağ Belediyesi Basın Yayın Müdürü Ahu P. Özyakut karşıladı. Özyakut Dörtdivan’dan gelen misafirleri ağırlayarak, Dörtdivanlı hemşehrileri olan Başkan Veysel Tiryaki beyin makamına aldı. Başkanla Dörtdivan’a Has Köy ürünlerini Altın Köy Açık Hava Müzesinde Pazarlama konusunda görüştüler.

Davete icabet edip geldiklerinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki; “Bacılarımız, Kızlarımız Girişimcilik kursuna katılarak, kendilerini topluma yararlı bir fert olmayı hedefliyorlar. Bu azimlerini, işletmeci ruhunu göstererek, Cuma günü halka açacağımız Altın Köy Açık Hava Müzemizde Dörtdivan ilçemizin ürünlerini pazarlayabilirler. Arzumuz Memleketimizin ürünleri olan, Tereyağı, Peynir, Köy Yoğurdu, Keş, Tarhana, Köy Ekmeği, Bazlama, Patates vb. mahsulleri Altın Köyümüzde satışa sunabilirler. Hem böylelikle bacılarımız, kızlarımız kazanır, hem de Memleketimizin ürünlerini pazarlayarak, Ankaralı hemşehrilerimizin doğal köy ürünleri almalarını sağlamış oluruz. Altın Köy Açık Hava Müzesi Projemiz Türkiye’de ve Dünya’da ilk önemli projelerimizdendir. Nasip olursa Cuma günü halkımızın hizmetine açacağız. En kısa zamanda da açılış töreniyle resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Halkımıza hayırlı olsun” diyen Başkan Tiryaki Dörtdivanlı hemşeriniz olarak  Dörtdivanlı Kadınlarımızı teşvik amaçlı Dörtdivan’a has köy ürünlerinin pazarlanması uygulamasını hayata geçirmek istediklerini söyledi.

Kendilerini davet edip, Kabul ettikleri ve destek oldukları için Başkan Tiryaki’ye teşekkür eden Girişimci Kadınlar, görüşmelerden sonra Altın Köy Açık Hava Müzesine geçtiler. Burada Altın Köy Açık Hava Müzesi Müdürü Güven Sevcan tarafından karşılandılar.

Dörtdivanlı Girişimci Kadınlar cuma günü halka açılacak olan, 500 dönümlük araziye kurulan Altın Köy Açık Hava Müzesini gezdiler. Müze hakkında brifing veren Güven Sevcan, Altın Köy Açık Hava Müzesinde Yerli ve Yabancı Turistlere, Altın Köyü ziyarete gelenlere neler satılabileceği, nelerin ihtiyaç olduğunu anlattı. 

Ziyaret ve gezilerden memnun olan Dörtdivanlı Kadınlar, Altın köyün fevkalade olduğunu, gezip görülmesi gereken yerden olduğu ve ilk görenlerden olmaktan da mutlu olduklarını ifade ederek, Altın Köyde hatıra fotoğrafları çekilerek, ayrıldılar.

Konu ile ilgi açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, “Dörtdivanlı Hemşehrimiz Altındağ Belediye Başkanı Sayın Veysel Tiryaki bey bize her konuda destekçi oluyor. Kendisine şahsım ve Dörtdivanlılar adına teşekkür ediyorum. Başkanımız Veysel Bey Ankara’ya çok güzel bir Altın Köy Açık Hava Müzesi yaptı. Burada doğal köy ürünleri satılacak. Daha önceki görüşmelerimizde konusu geçmişti. Başkanımız bu ürünlerin Dörtdivan’ımızdan olmasını arzuluyordu. KOSGEB ile birlikte açtığımız Girişimcilik kursuna katılan kadınlarımız burayı görsün ve burada Dörtdivan’ımızın köy ürünlerini satabilirler diyerek, kadınlarımızı davet etti. Kadınlarımızda Altın Köyü yakından görme fırsatı buldular. İnşallah Altın Köyde Dörtdivan’ımızın ürünlerini pazarlayacağız” dedi.

 

Haber tarihi: 09 / 04 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: ARAZİ TOPLULAŞTIRMA PROJESİ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)

















Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 899341
Aktif: 44
Bugün: 364
Dün: 449
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal