KAYMAKAMLIĞIN DÜZENLEDİĞİ İFTAR YEMEĞİNE VALİ BARUŞ'TA KATILDI

Ramazan Ayı boyunca ilçelerde yetim, öksüz, şehit yakınları ve gaziler ile iftar açan Bolu Valisi Aydın Baruş İlçe iftarlarının sonuncusunu Dörtdivan'da gerçekleştirdi. Vali Baruş, eşi Nagihan Baruş ile birlikte Dörtdivan ilçesine giderek Dörtdivan Kaymakamlığı’nın düzenlediği şehit yakınları, gaziler, öksüz ve yetimlerle iftarda bir araya geldi.

Ramazan Ayı'nın ilk gününden itibaren Bolu merkezde maddi durumu iyi olmayan aileleri evlerinde ziyaret eden, ilçelerde de şehit yakınları, gaziler, öksüz ve yetimlerle bir araya gelerek iftar açan Bolu Valisi Aydın Baruş, İlçe ziyaretlerinin sonuncusunu Dörtdivan İlçemizde gerçekleştirdi.

Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğine Bolu Valisi Aydın Baruş ile eşi Nagihan Baruş, Dörtdivan Kaymakamımız Akın Karagöz ile eşi Ayşe Tuba Karagöz, Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Necati ASKER, İlçe Emniyet Amir V. Remzi PELTEK daire müdürleri daire müdürleri, şehit yakınları, gaziler, öksüz ve yetimler ile aileleri, İlçe Müftülüğü tarafından açılan Kur-an kurslarına katılan öğrenciler ve vatandaşlar  katıldı.

İftar öncesi tüm davetlilerin masalarını Kaymakamız Akın Karagöz, Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu ile gezen Vali Aydın Baruş, hem iftara katılanlarla tanıştı, hem de hal hatırlarını sorarak sohbet etti.

İlçe Müftülüğü görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından  akşam ezanı ile birlikte  iftar programına katılan davetliler hep birlikte oruçlarını açtılar.

Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, yemeğin ardından yaptığı selamlama konuşmasında başta Bolu Valisi Aydın Baruş ile eşi Nagihan Baruş olmak üzere düzenlenen iftar yemeğine katılanlara hoş geldiniz diyerek teşekkür etti.

Bolu Valisi Aydın Baruş da iftara katılanlara hitaben yaptığı konuşmasında, "Sonuna yaklaşmakta olduğumuz Ramazan Ayı'nızı tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın memleketimizin için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bugün bu iftar vaktinde tam bir Türkiye, tam bir Bolu manzarası yaşıyoruz. Neden böyle bir manzara yaşıyoruz. Burada memleketimizin, ülkemizin yüzü suyu hürmetine, duaları hürmetine ayakta durduğu kardeşlerimiz var. Bunlar başta öksüz ve yetimler. Bu kardeşlerimizin duaları sayesinde bizler rahat nefes alabiliyoruz, huzur içerisinde yaşayabiliyoruz. Diğer bir kesim ise  şehit ailelerimiz. Şehitlerimizi bu vesileyle rahmetle ve minnetle anıyoruz. Allah kendilerine rahmet etsin diyoruz. Bu memleket için her şeyini feda eden  insanlarolan gazilerimizin duaları da çok önemli. Bu memleket için yaptıkları fedakârlıklardan dolayı kendilerine bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Diğer bir kesim ise Kuran'ı tilavet ederek Allah'ın kelamını dile getiren güzel kardeşlerimiz.  Kendilerine zihin açıklığı diliyorum. Bu vesileyle bu iftar yemeğini organize ederek bizleri bir araya getiren değerli Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve bu yemekte emeği geçen tüm kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimizi hiç bir zaman bozmasın, her zaman böyle birlikte olmayı nasip etsin, cümlenize afiyet versin. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı bil vesile tebrik ediyorum. Sağlık ve mutluluk içerisinde nice bayram günleri diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber tarihi: 15 / 07 / 2015

Sonraki: Başkan Uzunoğlu’ndan Kadir Gecesi mesajı