Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

Belediyemiz Haşerelere Karşı İlaçlama Yapıyor

BELEDİYEMİZ HAŞERELERE KARŞI İLAÇLAMA YAPIYOR

Yaz ayının gelmesiyle birlikte artan sinek ve haşerelere karşı Belediyemiz etkin mücadelesini sürdürüyor.Her gün ilaçlama ekibi ile Dörtdivan’ın mahallelerinde periyodik olarak ilaçlama çalışması yapan Belediyemiz ekipleri, gelen şikâyetleri de anında değerlendirerek sonuçlandırıyor.

 Periyodik Olarak İlaçlanıyor

Havaların ısınmasıyla artan sivrisinek uçkunlarına karşı, sıcak (dumanlama) ve soğuk (ULV) sisleme yöntemi ve "kaynağında ilaçlama" modelini uygulayan Belediyemiz, sivrisinek ve karasinek larvalarına karşı periyodik olarak ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Belediyemiz ilaçlama ekipleri, sineklerin üreme alanlarını tespit ederek, çevre ve insan sağlığına zarar vermeden sineklerle mücadeleyi yürütüyor.Ayrıca, vatandaşların talepleri üzerine açık ve kapalı alanlarda haşere mücadelesi de yapılıyor.

 

Yürütülen ilaçlama çalışmaları ile ilgili bilgi veren Belediye Başkan Hasan Uzunoğlu, "Dörtdivan Belediyesi olarak bizler sivrisinek, haşere ve zararlı uçkunlarla mücadelede en etkin ve modern yöntemler kullanmaya çalışıyoruz. Yeni aldığımız ilaçlama makineleriyle Çevre ve halk sağlığına azami önemi gösteriyoruz. Gündüz Karasinek için ilaçlama akşamda sivrisineklerle mücadele ilaçlama çalışmaları yapıyoruz’’dedi.

Haber tarihi: 19 / 08 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: Taş Fırını Projesi Devam Ediyor




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 799564
Aktif: 16
Bugün: 522
Dün: 562
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal