DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ İLAN METNİ İÇİN...           • Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması metnine ulaş...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI ...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ....           • Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alımı İlanı   Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alım İlanına Ulaşmak İ&cced...           • İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   İmar Plan Notlarında Düzenleme Yapılmasına İlişkin İmar Değişikliğinin Açıklam...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ....           • KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

ŞEHİDİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

 

Dörtdivan Merkez Camisinde, Iğdır’da kalleşçe şehit edilen Yaşar Doğançay adına ve terör saldırıları sonucu şehit düşen tüm asker ve polisler için mevlit okutuldu.

 

 

Dörtdivan'da Şehitlerimiz için Mevlit Okutuldu

Dörtdivan Belediyesi, Dörtdivan Kaymakamlığı ve Dörtdivan Müftülüğü tarafından İlçe Merkez Camisinde mevlit programı düzenlendi. Mevlit programına yaklaşık 2500 kişi katıldı. Bayanlarda Çavuşlar Mahallesi Sosyal tesisinde mevlidi dinlediler. Programa, Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Dörtdivan İlçe Kaymakamımız Akın Karagöz, İlçe Müftüsü Mustafa Topsakal daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve Dörtdivan halkı katıldı. İlçedeki cami imamları şehitler için Mevlid-i Şerif okudu. Dualarla şehitler anılarak Allah’tan rahmet dilendi.

Program sonunda Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu açıklamalarda bulundu. Uzunoğlu, son zamanlarda yaşanan olayların kendilerini üzdüğünü dile getirerek, “Bu hain saldırılarda bildiğiniz gibi birçok şehidimiz vardı. Üç gün önce Iğdır’da kalleşçe pusu kurularak şehit edilen hemşerimiz Yaşar Doğancay adına, Vatan için bu uğurda şehit olan tüm asker ve polislerimiz için mevlit okuttuk. İnşallah okuttuğumuz kura’n-ı Kerimler, İlahiler, Dualar Allah Katında kabul olur, şehidimizin ve şehitlerimizin ahirette yaralarına merhem olur. Bu vesileyle Vatanımız için tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyorum” dedi.

 Mevlit programına katılanlara Kızılay ekibi lokum dağıtarak Dörtdivan Belediyemizde pilav ayran ikram etti.

Haber tarihi: 11 / 09 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: HAKKINI HELAL ET ŞEHİDİM




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 899404
Aktif: 52
Bugün: 485
Dün: 449
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal