DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ İLAN METNİ İÇİN...           • Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması metnine ulaş...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI ...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ....           • Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alımı İlanı   Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alım İlanına Ulaşmak İ&cced...           • İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   İmar Plan Notlarında Düzenleme Yapılmasına İlişkin İmar Değişikliğinin Açıklam...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ....           • KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

Dörtdivan’da Toplu Sünnet

Dörtdivan’da Toplu Sünnet

Dörtdivan Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni' kapsamında, 21 çocuk Gerede Devlet Hastanesi'nde sünnet ettirildi. Belediyemiz tarafından tahsis edilen araçla Gerede Devlet hastanesine getirilen çocuklar sünnet işleminin tamamlanmasının ardından evlerine bırakıldı.

Başkan Uzunoğlu Çocukları Ziyaret Etti

Hastaneye ailesi ve yakınları ile getirilen çocukların heyecanlı oldukları ve oldukça korktukları gözlenirken bazı çocuklar sünnet işlemi başlamadan gözyaşlarına boğuldu. Hastane sonrası evlerinde çocukları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu ve Belediye Meclis Üyemiz Kadir Altundağ, çocuklara altın takarak çeşitli hediyeler verdi.

Aileler, çocuklarının sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attığını belirterek, “Çok mutluyuz Allah herkese bu duyguyu yaşatsın. Dörtdivan Belediyesine ve Başkanımız Hasan Uzunoğlu’na çok teşekkür ediyoruz  ” ifadelerini kullandılar.



Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, toplu Sünnet kapsamında 21 çocuğun sünnet ettirildiğini söyledi. Uzunoğlu, şunları kaydetti: “Dörtdivan Belediyesi toplu sünnet organizasyonuna ailelerin oldukça yoğun ilgisi oldu. Bu hafta itibariyle 21 çocuğumuz sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı. Bizde evlerinde çocuklarımızı ziyaret ederek onlara çeşitli ikramlarda bulunduk. Sünnet olan çocuklarımız için çeşitli etkinlikler ve animasyon gösterileri düzenlemiştik fakat Iğdır’da şehit edilen Hemşerimiz Yaşar Doğançay’ın şehit haberinden sonra etkinlik ve animasyon kısmını iptal ettik. İnşallah bundan sonra Dörtdivan Belediyesi Toplu sünnet Şöleni adı altında her yıl geleneksel olarak çeşitli etkinliklerle yapacağız. Bu vesile ile ben tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

Haber tarihi: 18 / 09 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: PARKLAR AÇIK HAVA MÜZESİNE DÖNÜŞÜYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)





















Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 899389
Aktif: 24
Bugün: 457
Dün: 449
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal