DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ İLAN METNİ İÇİN...           • Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması metnine ulaş...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI ...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ....           • Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alımı İlanı   Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alım İlanına Ulaşmak İ&cced...           • İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   İmar Plan Notlarında Düzenleme Yapılmasına İlişkin İmar Değişikliğinin Açıklam...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ....           • KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

Başkan Uzunoğlu Teşekkür Etti!

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, 1 Kasım 2015 genel seçimlerde Dörtdivan’da çıkan seçim sonuçlarının ardından Dörtdivan halkına teşekkür etti.

Başkan Uzunoğlu yaptığı konuşmada, "1 Kasım 2015 genel seçimlerinin açıklanmasının ardından ülke genelinde seçim sonucun coşkusunu yaşadık. Allah birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesinde kazanan ülkemiz oldu. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara milletimiz güzel bir cevap verdi. Seçim sonuçlarından mutluyuz, gururluyuz ve umutluyuz" dedi.

Dörtdivan Gerede’den sonra en çok oy artıran ilçe oldu

Uzunoğlu konuşmasının devamında şunları söyledi: “İlçemiz 7 Haziran seçimlerinde Bolu da Gerede’den sonra %77.50 oy oranı ile ikinci ve Türkiye’de ise 13’üncü ilçe olmuştur. İlçemize yapılan yatırımların vatandaşlarımız tarafından fark edilmesi ve buna cevap olarak Bolu ilçelerinde en çok oyunu artıran % 86 oy oranı ile bir puan farkla Gerede’den sonra ikinci ilçe yapması beni yine çok mutlu etti. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. Beni mahcup etmeyip sandıkta gerekli cevabı veren vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra üzerimize düşen görev Dörtdivan’a daha fazla çalışmak, Dörtdivan için elimizden gelen her şeyi eksiksiz yerine getirmek.” dedi.

Haber tarihi: 02 / 11 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 899429
Aktif: 88
Bugün: 522
Dün: 449
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal