KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77’nci yılı anma etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Dörtdivan’da da gerçekleştirildi. Etkinliklere Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş ve Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu katıldı.

DÖRTDİVAN DA ULU ÖNDER ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77’nci Yıl Dönümünü Anma Programı, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Dörtdivan Çok Programlı Lisesi çok Amaçlı Salonunda devam edildi.

Dörtdivan Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen anma etkinliğine Antalya’da seminerde olan ilçe Kaymakam’ımızın yerine Vali Yardımcımız Nurullah Ertaş, Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Atilla Acerer, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan ve sivil vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan anma etkinliğinde Kaymakamlık, Belediye ve Jandarma Garnizon Komutanlığı  çelenk bıraktı. Çelenk bırakılmasının ardından, sirenler çaldı, saygı duruşu gerçekleştirildi. Türk bayrağı göndere çekildikten sonra yarıya indirildi. Çelenk sunma töreninin ardından Dörtdivan Çok Programlı Lisesi çok Amaçlı Salonunda devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan anma programında günün anlam ve önemi belirten konuşmayı Çok Programlı Lisesi Müdürü Ali VAROL yaptı. Slayt gösterisi ve Atatürk’le ilgili şiirlerin okunmasının ardından anma programı sona erdi.

Haber tarihi: 10 / 11 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: Belediyemiz Araç Filosuna Yeni Bir Araç Daha Ekledi




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 812391
Aktif: 3
Bugün: 51
Dün: 768
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal