Başkentte Hemşeri Ziyaretleri

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Ankara'da bulunan bürokratlarımızı ziyaret etti.

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Başbakanlık Tanıtma Fonu Genel Sekreterliği’nde Proje Uzmanı Yusuf Söğütdelen, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Baş danışmanı Faruk Çağlar ve İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Canalp’ı ziyaret etti. Söğütdelen, Çağlar ve Canalp, Dörtdivanlı hemşerilerine selam gönderdi.

Başkan Uzunoğlu, ilk olarak Başbakanlık Tanıtma Fonu Genel Sekreterliği’ne Proje Uzmanı olan İlçemiz Ortaköy köyünden Yusuf Söğütdelen’i ziyaret etti. Yusuf Söğütdelen’e, Dörtdivan Belediyesi faaliyetleri ve hali hazırdaki projeler hakkında bilgi veren Başkan Uzunoğlu, projeler konusunda bundan sonra hemşerimiz Söğütdelen ile birlikte istişare ederek Dörtdivan için elimizden gelen gayreti çabayı göstereceklerini ifade ettiler.

Başkan Uzunoğlu’nun, ikinci durağı Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Danışmanı İlçemiz Sorkun Köyünden olan hemşerimiz Faruk Çağlar’ı makamında ziyaret etti. Dörtdivan’da yapılan çalışmalar hakkında da Başkan Uzunoğlu’ndan bilgi alan Çağlar, Dörtdivan’ın önemli bir merkez olduğunu ifade ederek Sağlık konusunda Dörtdivan’ın 24 saat kesintisiz hizmet vermesi için çalışmalara başlayacağını söyledi.

Başkan Uzunoğlu, son olarak İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı İlçemiz Düğer köyünden Ekrem Canalp’i ziyaret etti. Başkanımızın ve Hemşerilerinin kendisini ziyarete gelmelerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Canalp, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Dörtdivan için elimden gelen çabayı göstereceğim dedi.

Yusuf Söğütdelen, Faruk Çağlar ve Ekrem Canalp, Başkanımız Hasan Uzunoğlu aracılığıyla tüm Dörtdivan’lı hemşerilerine başkentten selam gönderdiklerini belirtti.

Haber tarihi: 17 / 12 / 2015

Sonraki: Başkan Uzunoğlu’ndan Vekillere Hayırlı Olsun Ziyareti