DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ İLAN METNİ İÇİN...           • Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması metnine ulaş...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI ...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ....           • Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alımı İlanı   Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alım İlanına Ulaşmak İ&cced...           • İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   İmar Plan Notlarında Düzenleme Yapılmasına İlişkin İmar Değişikliğinin Açıklam...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ....           • KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

TOKİ GELİYOR…

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Gerede Caddesi üzeri Orman İşletme Lojmanlarına TOKİ yapılacağı müjdesini verdi.

 

Dörtdivan ilçemizde hayat bulacak TOKİ Konutları gerçekleştirmek istedikleri önemli projelerden birisinin olduğunun altını çizen Başkan Uzunoğlu, vatandaşların taleplerini almaya başladıklarını söyledi.

TOKİ’ye başvuru yapmak isteyenlerin anket çalışmaları için belediyeye başvuru yapmaları gerektiğini ifade eden Başkan Uzunoğlu, “Geçtiğimiz günlerde Ankara ziyaretim de Başbakanlık Toplu Konut idare Başkanlığında Sayıştay Denetçisi olarak görev yapan hemşerimiz Lokman İlbilgi ile TOKİ çalışması üzerinde durduk. Bu kapsamda Dörtdivan Köylerine Tarım köy uygulaması ve Dörtdivan merkezine TOKİ konutları yaparak kır-kent ilişkisinin kurulması ve şehri cazip kılan altyapı, konut, sosyal donatı gibi olanakları sağlanarak göçün önlenmesi amacıyla kapsamlı bir çalışma içerisindeyiz. Bizim projelerimizden birisi olan TOKİ’de en son noktaya geldik. Halkımıza müjdemiz olsun. Gerede Caddesi üzerinde Orman İşletme Lojmanlarına yapacağımız konutlar vatandaşlarımızdan gelen talebe göre çalışmalarımızı başlatacağız. TOKİ konutlarına sahip olmak isteyen İl içi, il dışı ve yurt dışındaki vatandaşlarımızın belediyemize anket çalışması için müracaat etmelerini gerekmektedir.

 

                                                                                                           

(2016 YILI İÇİN)

Nüfusu 40.000’in Altında Olan Yerleşim Birimlerinde

 Toplu Konut Talebinin Belirlenmesine Yönelik  

Anket Formu

 

·           Kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının tapuya kayıtlı konutu olmayanlar başvurabilecektir.

·           Tapuya kayıtlı konutlardan, kat irtifakı veya kat mülkiyeti tesis edilmemiş olanlar,  konutu olmayanlar kapsamında kabul edilecektir.

 

1-Tercih edilen konut tipini belirleyiniz.

 

 2 Oda + 1 Salon             

 3 Oda + 1 Salon             

 

2- ALTGELİR GRUBU için (2+1) uygulanacak konutun büyüklüğü;

 Bürüt 70- 75 m2 – (2 oda+1salon)  tahmini satış bedeli.              ¨95.000 – ¨105.000

ALT GELİR GRUBU konutlar için;

ü Başvuru bedeli olarak, ilçe/belde nüfusu 15000’in altında olan yerlerde¨2.000, ilçe/belde nüfusu 15001-40000 arasında olan yerlerde ¨4.000 alınacaktır.

ü Konut Bedelinin % 12’si peşin 180 ay (15 yıl) vadeli, %15 peşin 216 ay (18 yıl) vadeli veya %20 peşin 240 ay (20 yıl) vadeli alternatifler ile satılacaktır. (Başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar peşinat olarak alınacaktır.)

ü İlk taksit ödemesi konut teslimini takip eden aydan itibaren başlatılacaktır.

ü Başvuru sahibinin; 25 yaş ve üzerinde yer alması,

ü Hane halkı aylık net gelirinin ¨3.200 veya altında olması,

ü Konut uygulamasının yapılacağı yerleşim birimlerinde en az bir yıl ikamet ediyor olması veya uygulama yapılan il/ilçe nüfusuna kayıtlı olma şartları aranmaktadır. Başvuru sırasında konut alıcılarından bu şartları sağladığına dair ilgili belgeler istenecektir.

 

3- SOSYAL KONUT için  (3+1) uygulanacak konutun büyüklüğünü tercih ediniz.

 Bürüt 100-115 m² – tahmini satış bedeli. (3 oda+1salon)            ¨120.000 – ¨140.000

 Bürüt 115-130 m² – tahmini satış bedeli. (3 oda+1salon)            ¨140.000 – ¨150.000

SOSYAL KONUT GRUBU konutlar için;

ü Başvuru bedeli olarak, ilçe/belde nüfusu 15000’in altında olan yerlerde¨4.000, ilçe/belde nüfusu 15001-40000 arasında olan yerlerde ¨6.000 alınacaktır.

ü Konut Bedelinin % 10’u peşin 120 ay (10 yıl) vadeli, %15 peşin 156 ay (13 yıl) vadeli veya %20 peşin 180 ay (15 yıl) vadeli alternatifler ile satılacaktır. (Başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar peşinat olarak alınacaktır.)

ü Başvuru bedeli olarak, ilçe/belde nüfusu 15000’in altında olan yerlerde¨4.000, ilçe/belde nüfusu 15001-40000 arasında olan yerlerde ¨6.000 alınacaktır.

ü İlk taksit ödemesi Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalanmasını takip eden 4. aydan itibaren başlatılacaktır.

Adı Soyadı      :..............................................                                                                       T.C. No           :……………………

Adresi            :..............................................

Telefonu         :..............................................

İmzası            :...........................................

 

 

Haber tarihi: 04 / 04 / 2016
Haber Yorumları: 1


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: Mehmet Şen vefat etti.( 04.04.2016 )




Bu içeriğe yapılan yorumlar (1 Yorum)


1 - Tahir çetinkaya 21/05/2017

G üzel iyi olur kayıt olmak istiyorum Ömer paşalar köyündenim




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 899462
Aktif: 61
Bugün: 618
Dün: 449
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal