DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ İLAN METNİ İÇİN...           • Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması metnine ulaş...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI ...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ....           • Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alımı İlanı   Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alım İlanına Ulaşmak İ&cced...           • İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   İmar Plan Notlarında Düzenleme Yapılmasına İlişkin İmar Değişikliğinin Açıklam...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ....           • KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

Dörtdivan da Toplantı!

 

Dörtdivan da Köy, Mahalle Muhtarları ve İmamlarla bir araya gelindi. Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu yaptığı konuşmada Dörtdivan Belediyesi faaliyetleri ile uzun ve kısa vadeli projelerinden bahsetti.

 

 

Dörtdivan da Köy, Mahalle Muhtarları ve İmamlarla bir araya gelindi.  

Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezinde Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan toplantıya; Divankav Başkanı ve Yönetimi,  Divander Başkanı ve Yönetimi ile İl Genel Meclis üyesi Ömer Sezgin, Belediye Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, İlçe Müftüsü Mustafa Topsakal ve İmamlar katıldı.

Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Vakıf ve Derneklerle bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirterek, “Hemşehri Vakıf ve Derneklerimizle bugün olduğu gibi her zaman el ele, gönül gönüle olduk, olmaya da devam edeceğiz. İnanıyorum ki; Dörtdivan’ın en büyük zenginliklerinden biri hemşehri gruplarının olması ve bu gruplarının birbiriyle olan diyaloglarıdır. Hemşehri derneklerimiz bu tür organizasyonlar ile bizleri biraya getiriyor ve birlik beraberliğimizi sağlıyorlar. Bu toplantıları Bolu, İstanbul gibi hemşehrilerimizin yoğun olduğu illerde de yapmayı planlıyoruz. Birlikteliğimizin daimi olmasını temenni ediyorum" İfadelerini kullandı.

Daha sonra Divankav Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Ertuğ konuşmasında; kuruluşundan bugüne kadar Divankav’ın yaptığı icraatları ve bundan sonra Dörtdivan için neler yapılabilir konusunda Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ile beraber hareket etmek istediklerini ifade ederek, Dörtdivan için yapılacak projelerde Belediye Başkanı ile birlikte ilgili makamlara heyet olarak çıkabileceklerini söyledi.

Toplantı, Köy, Mahalle ve İmamların Belediye Başkanına ile Divankav ve Divander heyetine soru cevap şeklinde sürdü. Toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

Haber tarihi: 20 / 05 / 2016
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 899451
Aktif: 24
Bugün: 580
Dün: 449
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal