KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....

Başkan UZUNOĞLU, Ankara Temasları Kapsamında Milli Savunma Bakanlığı’nı Ziyaret Etti.

Başkan UZUNOĞLU Ankara da bir dizi temaslarda bulundu. Milli Savunma Bakanlığı’na Müsteşar olarak atanan Ali FİDAN ile Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne atanan İsmail ALTINTAŞ'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bolu 2.Komando Tugay’ı için destek istediler

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu Ankara temasları kapsamında Ak Parti ilçe Başkanı Şahin SERİN ve Dörtdivan İL Genel Meclis üyesi Dursun FİDAN ilk birlikte Milli savunma Bakanlığın’a Müstaşar olarak atanan Ali FİDAN ve aynı Bakanlıkta Tedarik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atanan İsmail ALTINTAŞ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan UZUNOĞLU’nun ilk ziyareti Ali FİDAN oldu

Başkanımız Hasan Uzunoğlu Ankara temaslarının ilk ziyaretini Milli Savunma Bakanlığı’na Müsteşar olarak atanan Ali FİDAN’a oldu.

Yaklaşık bir buçuk yıldır yürüttüğü Düzce Valiliği görevinde başarılı işler yapan Ali FİDAN, Askeriye’nin de bağlandığı Milli Savunma Bakanlığı’na müsteşar olarak atanmıştı. Makamında ziyaret eden Başkan UZUNOĞLU; yeni görevinde başarılar dilediği Müsteşar FİDAN’dan Bolu 2. Komando Tugayının Dörtdivan'a taşınması konusunda hazırlanan dosyayı takdim ederek Bolu 2.Komando Tugayı’nın Dörtdivan’a taşınması konusunda da destek istedi.

2. Ziyaret İsmail ALTINTAŞ’a

Başkanımız Hasan UZUNOĞLU’un Ankara temaslarıın ikinci ziyaretini ise Milli Savunma Bakanlığında Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü olan İsmail ALTINTAŞ’a oldu.

Sayıştay Başkanlığı’nda Uzman Denetçi kadrosunda Bölüm Başkanı olarak görev yapan 28 Eylül 2016 tarih ve 29841 sayılı Resmi Gazete yayınlanan Milli Savunma Bakanlığının 2016/675 sayılı Kararı ile Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü olarak atanan İsmail ALTINTAŞ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan UZUNOĞLU, yeni görevinde başarılar diledi. ALTINTAŞ’a  Bolu 2. Komando Tugayının Dörtdivan'a taşınması konusunda hazırlanan dosyayı takdim eden Başkan UZUNOĞLU, Bolu 2.Komando Tugayı’nın Dörtdivan’a taşınması konusunda da destek istedi.

Haber tarihi: 30 / 09 / 2016

Etiketler: Dörtdivan belediyesi Ali Fidan İsmail Altıntaş