DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ İLAN METNİ İÇİN...           • Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması metnine ulaş...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI ...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ....           • Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alımı İlanı   Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alım İlanına Ulaşmak İ&cced...           • İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   İmar Plan Notlarında Düzenleme Yapılmasına İlişkin İmar Değişikliğinin Açıklam...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ....           • KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

 

24 Kasım Öğretmenler günü Dörtdivan ‘da düzenlenen programla coşkuyla kutlandı.

Dörtdivan Anadolu Lisesi Salonunda düzenlenen programa, İlçe Kaymakamımız Akın Karagöz, Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, İlçe Milli eğitim Müdürü Erdal Bal, Kurum daire amirleri ve öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın ardından, emekliye ayrılan öğretmenlere hediye ve plaketleri verildi.

 Başkan Uzunoğlu ve Kaymakam Karagöz emekli olan öğretmenlere hediye ve plaketlerini takdim ederek emeklilik yaşamlarında sağlıklı ve huzurlu günler dilediler. Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu ve Kaymakam Akın Karagöz ile birlikte Dörtdivan Belediyesinin hazırlamış olduğu hediyeleri dağıtarak bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü de kutladılar.

Program Dörtdivan Anadolu Lisesi öğretmen nezaretinde, mesleğe yeni başlamış öğretmenlerin yemin merasimi gerçekleştirilmesiyle devam etti.

Daha sonra öğretmenler, Öğretmenler Günü konulu, şiir ve oratoryo metni seslendirdiler. Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü / müzik Bölümü öğrencilerinin söylediği müzik dinletisiyle devam etti.Öğrencilerin seslendirdiği  türküler salondaki konuklar tarafından yoğun ilgi görerek program sona erdi..

 

Haber tarihi: 24 / 11 / 2016
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: Başkan Uzunoğlu'nun Öğretmenler Günü Mesajı




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 899524
Aktif: 44
Bugün: 822
Dün: 449
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal