KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

Dörtdivan İçin Yatırım Sinyali

 

Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Ankara ile temaslarda bulunarak Dörtdivan'a eğitim yatırımı kazandırmak için bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

 


Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Ankara temasları kapsamında İl Genel Meclis Üyesi Dursun Fidan ile birlikte T.C İç İşleri Bakanlığında Genel Sekreter olan Dörtdivanlı Ekrem Canalp 'ı ve Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'yi makamında ziyaret etti.

 

Başkan Uzunoğlu ayrıca, Ankara Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'yi Hamam Önü çalışma ofisinde ziyaret ederek, Dörtdivan'a yapılması kararlaştırılan Sağlık Ocağı Karşısındaki eski ilkokulun yıkılacağı ve yerine 3 katlı 12 derslikli bir okulun yapımı için istişare de bulundu.

Konu ile ilgili olarak konuşan Başkan Uzunoğlu, “Mevcut ilkokulumuz ömrünü doldurmuş bulunmakta olup oldukça eski ve kapasite bakımından da yetersiz durumda. İnşallah bu okulumuzu yıkıp yerine 3 katlı 12 derslikli, ilçemize yakışan, modern bir okul yapmak istiyoruz. Eğitime yapılan tüm yatırımların bu ülkenin, Bolu’nun ve Dörtdivan’ımızın geleceği açısından en önemli, en anlamlı yatırımlar olduğunun bilincinde olarak görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Dörtdivan’ımız için hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Haber tarihi: 13 / 01 / 2017
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: Yoğun Kar Mesaisi




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 810579
Aktif: 28
Bugün: 410
Dün: 879
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal