DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ İLAN METNİ İÇİN...           • Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması metnine ulaş...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI ...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ....           • Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alımı İlanı   Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alım İlanına Ulaşmak İ&cced...           • İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   İmar Plan Notlarında Düzenleme Yapılmasına İlişkin İmar Değişikliğinin Açıklam...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ....           • KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

BTSO BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 
30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevini devralan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu'nu tebrik eden TSO Başkanı Türker Ateş, Başkanımız Uzunoğlu'na çalışmalarında başarılar diledi.

 
BTSO olarak ilçelere oldukça önem verdiklerinin altını çizen Ateş, ildeki gelişmişliğin ilçelere tam olarak yansımış olmadığını söyleyerek, ilçelerle birlikte topyekûn bir gelişme ve kalkınma için gereken her çalışmanın altında kendilerinin de bulunacaklarını dile getirdi.

Ateş, 'TSO olarak her zaman hizmetinizdeyiz. Bir telefon kadar birbirimize yakınız. Nerede bir arayış içinde olursanız biz hep yanınızda olacağız' dedi.

 

TSO Başkanı Türker Ateş ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden ve başarı temennilerinden dolayı teşekkür eden Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, ilçenin gündemindeki konular ile ilgili bilgiler aktardı.

 
Uzunoğlu; “Dörtdivan, Tarım ve Hayvancılık ile büyüyecek

Dörtdivan ilçesinde başlatılacak olan arazi toplulaştırması faaliyetinden bahseden Başkanımız Uzunoğlu, Bakanlık ile yapılan görüşmelerin sonuçlandırıldığı ve bir ay sonra 17.700 hektarlık bir alanda arazi toplulaştırması çalışmalarının başlatılacağı bilgisini verdi. Bu çalışmalarla birlikte Dörtdivan'da tarım ve hayvancılığın ileri noktalara taşınması için önemli bir adım atılacağını ve bundan sonraki sürecin iş dünyası ile dirsek teması içinde sürdürüleceğini ifade etti. Dörtdivan'ın konum olarak iç pazara yakınlığının sağladığı avantajı ilçede tarım ve hayvancılık faaliyetleri için fırsata dönüştürmeyi hedeflediklerini belirtti.

Belediye Başkanımız Uzunoğlu, ayrıca Dörtdivan'ın yerel faunası içinde markalaşmaya aday kaz, akbaba gibi hayvanların bulunduğunu dile getirerek, bunların uluslararası düzeyde markalaşması için projeler hazırlanacağını ve bu süreçte Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın da katkı ve desteğine başvuracaklarını söyledi.

Haber tarihi: 15 / 05 / 2014
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: BELEDİYE BAŞKANI NUR OLDU




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 899210
Aktif: 42
Bugün: 167
Dün: 449
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal