BELEDİYEMİZ 8 MART’TA KADINLARI UNUTMADI

Dörtdivan Belediyesi 8 Mart Kadınlar Günü’nde kadınları unutmadı. Belediye Başkanı Hasan uzunoğlu Dörtdivan’da Resmi kurum-kuruluşlarda çalışan, Köy ve Mahallerdeki bayanlara karanfil dağıtarak Kadınlar günlerini kutladı. Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezinde de bayanlara özel dini program düzenledi.

Dörtdivan Belediyesi 8 Mart Kadınlar Günü’nde kadınları unutmadı. Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu önderliğinde Resmi kurum ve kuruluşlarda çalışan bayanlara karanfil dağıtarak Kadınlar Gününü kutlandı. Ayrıca Belediyemiz ekiplerince ve Ak Kadınlardan oluşan 20 kişilik ekiple köy ve mahallelerde ev ziyaretleri gerçekleştirilerek karanfil dağıtıldı.

Dörtdivan Belediyesi,8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Kültür merkezinde kadınlara özel dini program düzenlendi. Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezinde Saat 14.00’de başlayan programda Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İlahiler, Şiir Dinletisi ve Hemşerimiz Bünüş Köylü Saime Adıyaman hanımefendinin ‘’İslam’ın Kadına verdiği önem” Konulu sohbeti ve duası ile son buldu. Program sonunda katılımcılara yöresel incir uyutması ikramı yapıldı.

Etkinlik öncesi Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu Belediye Faaliyetlerinden kısaca bahsederek yaptığı açıklamada”Her zaman çalışmalarında kadınlara karşı pozitif ayrımcılık uyguladığını söyledi. Her yıl kadınların faydalandığı kültür gezileri, girişimci kadınlarımıza eğitim kursları, Somun ekmek Fırınları inşası, Fitnes salonu kullanımı ve buna benzer birçok alanda kadınlarımız öncülüğümüz olmuştur. Bu vesile ile Dörtdivanlı kadınlarımızın ve tüm dünya kadınlarının kadınlar gününü kutluyorum “şeklinde konuştu.

Haber tarihi: 09 / 03 / 2017

Sonraki: Yasemin GÜLCAN vefat etti.09/03/2017