23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temellerinin atıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97’inci yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kar yağışı sebebiyle gününde yapılamamış 25 Nisan Salı günü Dörtdivan belediyesi Kültür Merkezinde coşkuyla kutlandı.

Kültür Merkezinde yapılan programa; İlçe Kaymakam Vekili Mehmet Naim Akgül, Belediye Başkanımız Hasan Uznoğlu,İlçe Garnizon Komutanı Atilla Acarer,İlçe Emniyet Amiri Recep Düzgün,İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal,Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Serin, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Kaymakamı Mehmet Naim Akgül ve Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu ile birlikte öğrencilerin ve törene katılanların bayramını kutladı.

Sayı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program,İlçe Kaymakamı Mehmet Naim Akgül’ün açılış konuşması ve Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Ayer’in günün anlam ve önemi belirten konuşmasıyla devam etti.

Program sırasıyla; Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları Müzikli gösterisi, Cumhuriyet İlkokulu 2/A sınıfı öğrencilerinden Hazal Gülcan’ın 23 Nisan adlı şiirini okuması, Çavuşlar İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları müzikli gösterisi,Cumhuriyet İlkokulu özel öğrencilerinden Mahir Yılmaz’ın şiir okuması,Çavuşlar İlkokul anasınıfı öğrencisi Yusuf Kırhalıo’nun 23 Nisan Adlı şiirini okuması,Cumhuriyet İlkokulu 1.Sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzikli gösterisi,Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu öğrencilerinden sevim Özcan’ın Dünya Çaocuk Bayramı adlı şiiri okuması,Cumhuriyet İlkokulu 3.Sınıf öğrencilerinin müzikli gösterisi,Cumhuriyet ilkokulu ve Çavuşlar ilkokulu öğrencileri arasında Yumurta taşıma yarışması,Çavuşlar İlkokulu 1.Sınıf öğrencilerinin müzikli gösterileri,Cumhuriyet ilkokulu Halkoyunları ekibinin Harmandalı oyunu sergilemesi,Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri arasında sandalye kapma yarışması,Çavuşlar İlkokulu 2. Sınıf öğrencilerinin müzikli gösterisi,Yunus Emre imam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Revza Çevik’in 23 Nisan Şiirini okuması,Cumhuriyet İlkokulu Halkoyunları ekibinin gösterisi ve Ötül törenin ardından program sona erdi.

Program sonrasında İlçe Kaymakamı Mehmet Naim Akgül ve Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu  Okul Müdürleri ve öğretmenleri tebrik ederek salondan ayrıldılar.

Haber tarihi: 25 / 04 / 2017

Sonraki: BAŞKAN UZUNOĞLU’NUN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI