Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

Milyonluk Yatırımda sona gelindi..

Milyonluk Yatırımda sona gelindi..

 

Beypiliç A.Ş tarafından yapımına devam edilen  yumurta tesisinde çalışmalarda sona gelindi. Yüksek bütçeli bir yatırım olan tesisin, yılsonuna kadar kademeli olarak faaliyete geçemesi planlanıyor. Başkan Uzunoğlu çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Milyonluk Yatırımda sona gelindi..

 Beypiliç A.Ş tarafından yapımına devam edilen  yumurta tesisinde çalışmalarda sona gelindi. Yüksek bütçeli bir yatırım olan tesisin, yılsonuna kadar kademeli olarak faaliyete geçemesi planlanıyor. Başkan Uzunoğlu çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

 Bolu’nun en büyük, Türkiye’nin ise 97. büyük firması olan Beypiliç A.Ş Dörtdivan’a 5 adet çiftlik kuruyor. Beypiliç A.Ş. tarafından Yeniçağa yolu üzeri Çavuşlar Mahallesi belen mevkiine kurulan 4 Adet Tavuk Yumurta üretimi tesisi inşaat bitme aşamasına gelirken beşinci tesisinde temeli atıldı.15 milyonluk gibi yüksek bütçeli bir yatırım olan tesisin iki aya kadar 4 tesisin açılması planlanırken, yılsonuna kadar kademeli olarak tam kapasiteli faaliyete geçmesi planlanıyor. 

Beypiliç A.Ş tarafından yapılan yatırım alanını ziyaret eden Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Belediye Meclis üyelerimiz İrfan Yılmaz ve İbrahim Danışman çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulundular. 

Yatırım alanında incelemelerde bulunan Başkan Uzunoğlu yaptığı açıklamada; “ilçemizde yapılan her türlü yatırıma destek olmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda Beypiliç A.Ş yetkililerine, yatırım için ilçemizi seçmelerinden dolayı, teşekkür ederim. Yılsonuna kadar kademeli olarak hizmete başlayacak olan tesislerde 50 yakın personel çalışacak. Bu tesis tamamlandığında, ilçemizde yeni bir istihdam kapısı daha faaliyete geçmiş olacak” dedi. 

 

Haber tarihi: 07 / 08 / 2017
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: Hayvan pazarında, kurbanlık satışları başladı.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 800018
Aktif: 7
Bugün: 456
Dün: 818
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal