Şehit Aileleri ve Gaziler, Onur Yemeğinde Bir araya geldi..

Dörtdivan Belediyesi, Şehit aileleri,15 Temmuz Demokrasi Gazileri, Kore ve Kıbrıs Gazileri onuruna yemekli bir program düzenledi.

Şehit Aileleri ve Gaziler Onur Yemeğinde Bir araya geldi..

Şehit Aileleri ve Gaziler, Dörtdivan Belediyesi tarafından Karabey mesire alanında düzenlenen onur yemeğinde bir araya geldi.Programa Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu ve eşi Fatma Uzunoğlu’nun yanı sıra, İlçe Başkanı Şahin Serin, Ankara Adliyesi Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısı Hemşehrimiz Ramazan Dinç,Belediye Meclis Üyelerimiz İbrahim Danışman,Hüseyin Başaran ve Kadir Altundağ, Şehit aileleri, Gaziler ve Gazilerin aileleri ve katıldı.

Program öncesi Şehit aileleri ve Gazilerimizi Dörtdivan Belediyesinde karşılayan Başkan Uzunoğlu, konuklarla sohbet ettikten sonra araçlarla programın yapılacağı Kartalkaya üzerindeki Karabey mesire alanına geçildi.

Dörtdivan Belediyesi olarak Dörtdivanlı Şehit aileleri,15 Temmuz Demokrasi Gazileri, Kore ve Kıbrıs Gazilerini bir araya getirerek onur yemeği programı düzenlediklerini dile getiren Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu yaptığı açıklamada;”Kahraman şehitlerimizin aileleri, çok kıymetli annelerimiz, babalarımız, kardeşlerimizi tanıyoruz, biz artık bir aile olduk. Bizi millet yapan ve diğer toplumlardan ayıran en önemli özelliğimiz; birlik, beraberlik ve inancımızdır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, vatanımızın güvenliği için göğsünü siper ederek bu kutsal mertebeye ulaştı. Sizler bize sadece şehit ve gazimizin değil, milletimizin emanetisiniz. Sizinle her zaman birlikte olmaya çalışıyoruz. Sizin için ne yapsak az kalır” dedi.

15 Temmuz Gazileri adına Başkan Uzunoğlu’na teşekkür ederek günün anısına hediye veren Gazi Kemal Üstündağ yaptığı açıklamada”Türk Milletinin cansiparene mücadele vererek önlediği 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında Şehit yakınlarını ve Gazilerini sahiplendiniz ve varlığınızı her daim hissettirdiniz.Bu hain girişimden dolayı yaşanan hem maddi hem manevi mağduriyetlerin giderilmesi için sarf ettiğiniz çabalarınız bizim için çok anlamlıdır.Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde gösterdiğiniz yakın ilgi ve yardımlarınız bizi onurlandırmıştır.15 Temmuz gazileri olarak öncelikle size ve sizin nezdiniz de Dörtdivan Belediyesi çalışanlarına teşekkürü borç biliriz “dedi.

Şehit yakınları ve Gazilerimize Mesire alanı yakınındaki Köroğlu Şelalesini gezdiren Başkan Uzunoğlu, Şehit yakınları ve gazilerimizle bura da hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber tarihi: 07 / 08 / 2017

Sonraki: Milyonluk Yatırımda sona gelindi..