Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

VALİ ZAHTEROĞULLARI DÖRTDİVAN'DA

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Dörtdivan İlçemize gelen Vali Zahteroğulları, ilçede bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu,  ilçe ile ilgili detaylı brifing aldı.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Dörtdivan ilçesine gitti.  Vali Zahteroğulları Dörtdivan ziyaretinde ilk olarak ilçe Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Vali Zahteroğulları'nı Kaymakamlık girişinde İlçe Kaymakamı Nursal Vural Zorlu ve ilçe kurum müdürleri karşıladı. 

İlçe ziyaretinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Taş, İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, Milli Eğitim Müdür Vekili Zekeriya Ünalan, İl Müftü Yardımcısı Halil Taşpınar da hazır bulundu.

Vali Zahteroğulları ilk olarak İlçe Kaymakamı Zorlu’dan yürütülen projeler ve ilçenin ekonomik yapısı hakkında geniş kapsamlı brifing aldı. Vali Zahteroğulları brifing esnasında kendisine iletilen talep ve sorunlar hakkında Bakanlık yetkililerini telefon ile arayarak konuyu iletti, sorunların en kısa sürede giderilebilmesi için neler yapılabileceğini konuştu.

Vali Zahteroğulları buradaki ziyaretin ardından Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu'nu ziyaret etti. İlçenin yeni Başkanı Uzunoğlu'na hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Zahteroğulları, "Buraların asayişinin, huzurunun çoğu yerde olduğunu zannetmiyorum. Buralar çok güzel yerler,  değerlerini iyi bilmeliyiz.   Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum“ dedi.

Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler daha sonra ise ilçede bulunan Kapalı Pazar Yeri, Kültür Merkezi, Halk Sağlığı Merkezi inşaatı, Hükümet Konağı inşaatı, restorasyonu devam eden Çavuşlar Merkez Camii inşaatını gezdi. 

Dörtdivan Anadolu Öğretmen Lisesi’ne giderek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen Vali Zahteroğulları buradaki ziyaretlerinin ardından öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu, gördüğü eksiklikler ile ilgili ilgililere talimatlar verdi. Vali Zahteroğulları son olarak ise Dörtdivan Çok Programlı Lisesi’ni ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.



Haber tarihi: 05 / 06 / 2014
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: BELEDİYE SEL SULARINI TEMİZLEDİ
Sonraki: KADINLARIMIZA EĞİTİM VERİLİYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 799396
Aktif: 11
Bugün: 280
Dün: 562
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal