BAŞKAN UZUNOĞLU’ NUN BU HAFTAKİ ANKARA TEMASLARI

Belediye Başkanımız  Hasan  UZUNOĞLU, bu haftaki Ankara Temasları kapsamında Bolu Milletvekilimiz Sayın Ali ERCOŞKUN  ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman AŞKIN BAK’ ı makamlarında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız UZUNOĞLU, Bolu Milletvekilimiz Ali ERCOŞKUN ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman AŞKIN BAK’ ı makamlarında ziyaret ettiler. Başkan Hasan UZUNOĞLU, ziyaret kapsamında  Gençlik ve Spor Bakanlığı’ nın desteği ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ nca ödenek gönderilen ve Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ nce ihale edilerek yapımı tamamlanan Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksimizin teslim alındığını, ancak ödenek yetersizliği nedeniyle Tribün kapatma, Aydınlatma, Skorboard, Soyunma Odaları duş ve tuvaletlerinin tamamlanamadığını belirterek, bu hususta desteklerini ve yardımlarını talep ettiklerini belittiler.

Ayrıca Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ na  Açık Basketbol Sahası ve Açık Halı Saha için 22/06/2017  tarihinde başvurduğumuzu belirttiler.Başkan UZUNOĞLU; ’’2005 yılında yapılan halk oylaması sonucunda daha önce köy statüsünde olan 6 yerleşim birimi 2009 yılı itibariyle mahalle olarak belediyemize dahil olmuştur. Mevcut mahallelerimizde genç nüfusun spor aktivitelerini yapabileceği alanlar yetersiz olup, Açık Basketbol Sahası (Akrilik)  ve Açık Halı Saha en çok ihtiyaç duyulan eksiklerimizdendir.’’  dedi.

Başkan UZUNOĞLU yaptığı açıklamada; ‘’2016 yılında tamamlanan, 2017’ de devam eden projeler için emeği geçen, katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Devam eden ve 2018’ de gerçekleştirmeyi  planladığımız projeler için Gençlik ve Spor Bakanlığı’ ndan  ve Bakanımız Sayın Osman AŞKIN BAK’ tan yardım ve desteklerini talep ediyor, kendilerine gençlerimiz, sporcular, spora gönül verenler ve halkımız adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.’’   diyerek sözlerine son verdiler.

Haber tarihi: 01 / 12 / 2017

Sonraki: TADI DAMAĞINIZDA KALACAK TATLI ''DÖRTDİVAN İNCİR UYUTMASI''