DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALESİ İLAN METNİ İÇİN...           • Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması Dörtdivan Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumunun Duyurulması metnine ulaş...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI ...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİ İLANI İÇİN TIKLAYINIZ....           • Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alımı İlanı   Dörtdivan Belediyesi Personel Limited Şirketi İşçi Alım İlanına Ulaşmak İ&cced...           • İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   İmar Plan Notlarında Düzenleme Yapılmasına İlişkin İmar Değişikliğinin Açıklam...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ....           • KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

LOKUM KIVAMINDA ‘’DÖRTDİVAN YAĞLI KEŞİ’’ KIZARTMASI

LOKUM KIVAMINDA ‘’DÖRTDİVAN YAĞLI KEŞİ’’ KIZARTMASI

 (TESCİLİNİ ALMAK İÇİN BAŞVURDUĞUMUZ   

''DÖRTDİVAN YAĞLI  KEŞİ ‘’  TARİFNAMESİ)

      (4-6 kişilik) 

       Malzemeler 

Ø 1     kg süzme yoğurt 

Ø ½   kg kaynamış süt

Ø ½   kg kaymaklı yoğurt

Hazırlanışı 

Ø Geleneksel olarak hazırlanan 1 kg süzme yoğurda ½ kg kaynamış süt ve ½ kg kaymaklı yoğurt ilave edilir.

Ø Üçü  aynı  anda karıştırılır.

Ø Karışım  bez keseye  alınarak, ele  yapışmayacak  hale gelene  kadar   süzülür.  

 

Ø Sonra küçük küçük kalıplar haline getirilir.

 

Ø Kalıplar   halindeki  yağlı  keş   dilimlenir. (dilimler naylon  ip   yardımıyla   yapılır.)

Ø Isıtılan tavaya tereyağı koyularak kızdırılır. 

Ø Dilimlenen  yağlı  keş, tavada  tereyağı  ile  kızartılır. Servise sunulur.

                                                            Afiyet Olsun…

 

 

 

 

 

 

Haber tarihi: 05 / 12 / 2017
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: KAYMAKLA TEREYAĞININ MUHTEŞEM UYUMU ‘’DÖRTDİVAN HÖŞMERİMİ’’




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 899591
Aktif: 47
Bugün: 174
Dün: 974
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal