Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

2019 Yılının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

2019 Yılının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Dörtdivan Belediyesi, 2019 yılının ilk Olağan Meclis Toplantısını Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu Başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Uzunoğlu, hizmetlerde emeği geçen tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, 2019 yılının bir önceki yıldan daha verimli ve daha güzel geçmesini diledi.

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu Başkanlığında bir araya gelen Belediye Meclisi, gündemde yer alan 7 maddeyi karara bağladı. Gündemde yer alan maddeler ise şöyle; 2018 Yılı Denetim Komisyonunun oluşturulması, 2019 Yılı Sözleşmeli Personel Ücretlerinin Belirlenmesi, 2019 Yılında Geçici İşçi Çalıştırılması, 2019 Yılı Zabıta ve İtfaiye Personellerine Ödenecek Maktu Fazla Mesai Ücretlerinin Belirlenmesi, 2019 Yılı Meclis Huzur Haklarının Belirlenmesi, 2019 Yılı Meclis Tatil Ayının Belirlenmesi, Merkez 1656 Parsel İmar Plan Tadilatı Dilek ve temenniler.

Dörtdivan’da gönül birliğiyle birbirinden önemli projeye imza attıklarını vurgulayan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, ‘2019 yılının ilk Meclis Toplantısının İlçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yılın meclisimizin almış olduğu kararlarla dolu dolu ve başarılı bir şekilde geçmesini diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bir yılı daha geride bırakarak, İlçemize daha güzel hizmetler yapabilmek amacıyla yeni bir yıla başlangıç yaptık. Emeği geçen ve katkı sunan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyor, 2019 yılının İlçemiz ve ülkemiz için iyi bir yıl olmasını arzu ediyorum’ dedi.

Haber tarihi: 04 / 01 / 2019
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: KUŞLARA BİR DAMLA UMUT ‘DÖRTDİVAN’




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 800090
Aktif: 11
Bugün: 580
Dün: 818
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal