Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

BASIN AÇIKLAMASI

Ömerpaşalar Köy Muhtarı İbrahim Albayrak tarafından Dörtdivan Belediyesi’ne karşı sosyal medya aracılıyla ağır ithamda bulunulmuş gerçeklikten uzak bilgileri içeren haber karşısında tarafımızca basın açıklaması yapma ihtiyacı duyulmuştur.

BASIN AÇIKLAMASI
İlçemiz Ömerpaşalar Köy Muhtarı Sayın İbrahim ALBAYRAK’ ın 11.01.2019 tarihli açıklamasında Belediyemiz aleyhine yapmış olduğu suçlama asılsız ve gerçeklikten uzaktır.
İbrahim ALBAYRAK’ın bahsettiği depo Belediyemiz Bayramlar ve Hacetler mahalleri ile Ömerpaşalar köyünün ortak su deposudur. 
Bu depodan, Belediyemiz ham su deposuna çekilen hat uzun yıllar öncesinde, acil durumlar için kullanılmak üzere çekilmiş ve bu zamana kadar hiç kullanılmamıştır. Söz konusu hattın çekilmesinden ve varlığından Köy muhtarı İbrahim ALBAYRAK’ ın bilgisi baştan beri mevcuttur.
06-08-09 Ocak 2019 tarihlerinde SEDAŞ tarafından yapılan şebeke bakım çalışması kapsamında arka arkaya ve gün boyu yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle kuyu pompalarımızdan su verilememiş ve ham su seviyesinde bir miktar azalma olmuştur. Bu sebeple bahse konu depodan tedbir amaçlı 40 mm’ lik boru ile sadece 8 saatlik bir takviye yapılmıştır.
Köy muhtarımızın hırsızlık olarak nitelendirdiği “40 mm’ lik boru ile sadece 8 saatlik bir su tahliyesi” suyun kesilmesine sebebiyet vermesi mümkün olmayıp, kesinti depoya su sağlayan pompanın arızalanarak stop etmesinden kaynaklanmıştır. Kendileri de pompanın arıza yaptığını kesinti neticesinde öğrenmişlerdir. Yani söz konusu kesintinin sebebi köy muhtarının beyan ettiği gibi su tahliyesi değildir.
Ömerpaşalar köy muhtarımız, mahallelerimizin de ortak olduğu depodan yine mahalle sakinlerimizin yararlandığı Karapınar Yaylasına su verilmesini en baştan beri istememiş, bunun yanı sıra ilçemizde herkesin kullandığı Amanlar Mesire alanına su verilmesini de protesto ederek elektrik faturası ödemeyeceğini beyan etmiştir.
Yine sayın muhtarımız; 2018 Ekim ayında depoya su sağlayan isale hattında oluşan 6 adet su patlağını “Karapınar Yaylasında ve Amanlar Mesire alanında su kullanılmasını” bahane ederek tamir ettirmemiş ve köyün su ihtiyacının giderilmesine ket vurmuştur. Söz konusu arıza, köy ve mahalle ayırımı yapmaksızın halkına hizmet sunma gayretinde olan Belediyemizce, vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması adına yapılmış ve hiç kimseden hiçbir talepte bulunulmamıştır.
“Dörtdivan Belediyesi”şahsa ait tüzel bir kişilik olmayıp,yukarıda da belirttiğimiz üzere imkânları dâhilinde köy ve mahalle ayırmaksızın vatandaşa hizmet eden bir kamu kuruluşudur.
Hırsızlıkla itham edilen, ne şuan görev yapmakta olan Başkanımızın ne de birim amirlerimizin “Köyden birşeyler çalıp mahallemize rant sağlayalım” gibi bir düşüncesi yoktur ve hiçbir zaman da olmamıştır. Böyle bir düşüncenin insan aklı ve mantığı ile de bağdaşması mümkün değildir.
En başta da ifade ettiğimiz üzere yapılan suçlama tamamen gerçeklikten uzak olup, böyle bir ithamın, yaklaşan yerel seçimlerin hemen öncesinde yapılmasının, tarafımıza bir karalama ve şahısların münferiden lehlerine pay çıkarma kampanyası olduğu şüphelerini içerdiğini beyan ederek tüm vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyoruz.
DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Haber tarihi: 15 / 01 / 2019
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: ALİM ÇANKAYA VEFAT ETTİ. 14.01.2019




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 799473
Aktif: 14
Bugün: 386
Dün: 562
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal